Pokémon Sword en Shield Live Camera-stream

The Pokémon Company International en Nintendo hebben bekendgemaakt dat Trainers op vrijdag 4 oktober vanaf 3 uur ’s middags in kunnen schakelen op een 24-uurs livestream die Pokémon Live Camera heet. De livestream zendt beelden uit van een camera die opgesteld staat in Glimwood Tangle, een vreemd bos in de binnenlanden van de regio Galar in Pokémon Sword en Pokémon Shield. Kijkers van de livestream kunnen de ecologie observeren van de Pokémon die in dit bos wonen. En ze zouden nog wel eens verrassende dingen voorbij kunnen zien komen.
Trainers kunnen op vrijdag 4 oktober vanaf 3 uur ’s middags tot 3 uur ’s middags op zaterdag 5 oktober Pokémon Live Camera bekijken via Pokemon.com/SwordShield en Twitch.tv/Pokemon.
 
Pokémon Sword en Pokémon Shield zullen op 15 november 2019 exclusief gelanceerd worden voor het Nintendo Switch™-systeem. Ga voor meer informatie over Pokémon Sword en Pokémon Shield naar Pokemon.com/SwordShield.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...