CoD: Modern Warfare Spec Ops Survival-modus wordt 1 jaar PS4-exclusive

Slecht nieuws voor de PC en Xbox gamers, want de Spec Ops Survival-modus van Call of Duty: Modern Warfare wordt een PlayStation 4 exclusive voor de duur van 1 jaar.

Pas na 1 oktober 2020 komt de modus beschikbaar voor de Xbox One en de pc. De andere onderdelen van Spec Ops zijn wel op alle platforms beschikbaar.

Een verduidelijking wordt mooi weergegeven door de youtuber “Angry Joe”.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...