Xbox One Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions-bundels

Race door de wereld van LEGO Speed Champions op Xbox One. Groei uit tot een echte Master Builder met de nieuwe Xbox One Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions-bundels, en speel de bestverkochte en hoogst gewaardeerde race-serie voor Xbox One.

Profiteer van de beste deal op het gebied van games en entertainment met Xbox One S, of kies voor een upgrade naar gamen in 4K met Xbox One X. Beide consoles hebben High Dynamic Range (HDR) voor video en games, audio van topkwaliteit met ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X, een 4K Ultra HD Blu-ray-speler en 4K HDR-videostreaming via onder meer Netflix en Amazon.

De bundel bevat:

Race door de gedeelde, open wereld van Forza Horizon 4 en de uitbreiding LEGO Speed Champions. Verken prachtige Britse landschappen en de wonderbaarlijke nieuwe LEGO Valley. Vul je garage met waanzinnig veel Speed Champions-auto’s en verzamel stenen om het ultieme Master Builder-huis te bouwen met een garage voor je racewagens.

De Xbox One Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions-bundels zijn nu verkrijgbaar bij deelnemende verkooppunten, waaronder de online Microsoft Store.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...