Het Peaky Blinders bordspel

Reis terug in de tijd, naar het Birmingham van de jaren twintig. Creëer een sterk netwerk en word de belangrijkste pion in de spannende gangsteroorlog. Eerder dit jaar maakte speluitgever Just Games bekend dat zij de handen ineen slaan met EndemolShine Group voor de lancering van het Peaky Blinders bordspel, dat vanaf 1 oktober in de winkels ligt. Vanaf 4 oktober is het nieuwe seizoen te zien op Netflix, en met dit bordspel kunnen de fans in de voetsporen treden van de beruchte Shelby-familie.

De unieke gameplay is een genot voor iedere spelliefhebber en fan van de show. Met de 3D-miniatuurtjes in de vorm van een racepaard, pistool en een whiskyglas wordt een sfeer van Peaky Blinders neergezet. Speel hiermee jouw eigen rol in de spannende gangsteroorlog tussen verschillende groepen in Birmingham en Londen in de jaren twintig. Verhoog je persoonlijke statistieken zoals charisma, kracht en intelligentie om zo je tegenstanders te verslaan en de missie te volbrengen. Maar een oorlog win je uiteraard niet alleen. Creëer een netwerk van vrienden en vijanden, investeer in rum, auto onderdelen, wapens of paardenraces en ga de strijd aan met je grootste rivalen. Word de meest gevreesde gangster van Birmingham!

De ontwikkeling en lancering van het Peaky Blinders bordspel is de eerste samenwerking op spellengebied tussen de twee mediabedrijven.

Peaky Blinders wordt voor BBC en Netflix geproduceerd door Peaky Blinders’ merkeigenaar en producer Caryn Mandabach Productions en door Endemol Shine UK’s Tiger Aspect Productions. De serie, bekroond met onder andere een BAFTA in 2018 voor de beste dramaserie en het beste drama tijdens de 2019 National Television Awards, wordt gedistribueerd door Endemol Shine International in meer dan 180 landen en is gemaakt en geschreven door Steven Knight.

Consumentenprijs: € 34,99
Aantal spelers: 2-4 spelers
Leeftijd: 12+
Speelduur: 90 minuten

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...