Wat is de beste Assassin’s Creed-game volgens de Belgische Community?

Wat is de beste Assassin’s Creed-game volgens de Belgische Community?

Laat je stem horen en maak kans op de volledige line-up van Assassin’s Creed

Ubisoft België gaat op zoek naar de beste Assassin’s Creed game volgens de Belgische community. Ben jij een echte Assassin’s Creed fan en wil jij je stem laten horen? Doe mee en maak kans op de volledige line-up* van Assassin’s Creed.

De komende weken lanceert Ubisoft België op Facebook een ‘knock-out’-systeem* waarin we op zoek gaan naar de best gesmaakte Assassin’s Creed-game volgens de Belgische community. Na elke stemronde krijgt het wedstrijdoverzicht een update waardoor er uiteindelijk op 31oktober één winnaar uit de bus komt, dé must play Assassin’s Creed game volgens de Belgische community.

De eerste stemronde, waarbij meteen de beste game uit de Ezio-trilogie wordt gekozen, staat nu live. Breng hier je stem uit: #ACbattle.

Wil jij graag de volledige line-up* van Assassin’s Creed nog eens onder handen nemen? Kom dan tijdens GameForce (5-6 oktober) en Facts (19-20 oktober) naar de Assassin’s Creed ‘ A walk through history’-stand en speel jouw all time favoriete Assassin’s Creed-game.

Speel je liever thuis, vanaf 8 oktober geven Ubisoft Store (store.ubi.com) en Game Mania kortingen op de volledige Assassin’s Creed line-up.

*De volledige wedstrijd line-up bedraagt de volgende games: Assassin’s Creed I, de Ezio triologie (Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood, Assassin’s Creed Revelations), Assassin’s Creed III, Asssassin’s Creed Black Flag, Assassin’s Creed Unity, Assassin’s Creed Syndicate, Assassin’s Creed Origins en Assassin’s Creed Odyssey.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...