DORAEMON STORY OF SEASONS launch

Bandai Namco kondigt blij de release aan van DORAEMON STORY OF SEASONS op Nintendo Switch en pc.
Spelers kunnen zich een weg doorheen het avontuur planten, groeien en oogsten met Doraemon en diens vrienden wanneer ze een dorp helpen uitbouwen met de lokale bevolking.

DORAEMON STORY OF SEASONS is ontwikkeld door Marvelous, gekend voor diens Farming Simulation RPG’s.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...