‘SONIC THE HEDGEHOG’ rolt naar SUPER MONKEY BALL: BANANA BLITZ HD!

Sonic the Hedgehog komt helemaal van Green Hill Zone naar Monkey Island rollen om zich aan te sluiten bij de cast van Super Monkey Ball: Banana Blitz HD! Voor de allereerste keer doet Sonic mee met de sterren van Super Monkey Ball wanneer het nieuwste deel in de serie op 29 oktober 2019 verschijnt voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One!
https://www.youtube.com/watch?v=FelWSK7fJsw&feature=youtu.be
Sonic the Hedgehog komt beschikbaar als verborgen, speelbaar personage in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD – en het spelen met de snelste egel ter wereld levert unieke effecten op. Niet alleen kun je met Sonic waanzinnig snel rollen (uiteraard), als je voor Sonic kiest veranderen alle bananen ook nog eens in gouden ringen, inclusief de nostalgische, klassieke geluidseffecten!
Sonic is niet het enige geheim dat in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD is verstopt, ervaren apenrollers kunnen namelijk ook diverse kostuums voor alle apen in de basiscast vrijspelen – precies op tijd voor Halloween!
Bekijk de officiële announcement trailer voor een eerste blik op Sonic the Hedgehog en de nieuwe kostuums die AiAi en vrienden in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD krijgen. Bereid je voor om sneller dan ooit te rollen wanneer de game op 29 oktober 2019 verschijnt voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One!

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...