Belgian Game Awards 2020

Cronos Interactive, in samenwerking met VAF/GAME, FLEGA, WALGA, Flanders DC en screen.brussels, kondigen de start aan voor het indienen van game producties voor de Belgian Game Awards 2020.
Video game studios uit België zijn van harte welkom om hun laatste nieuwe projecten in te zenden via de Belgian Game Awards website. Indienen is mogelijk gedurende één maand, tot 15 november 2019. The genomineerden worden aangekondigd in Januari 2020.
De Belgian Game Awards brengt het beste van de Belgische Game industrie tesamen. Om deel te kunnen nemen aan deze wedstrijd, dienen games en projecten ontwikkeld te zijn in België en uitgebracht na December 2018. Nieuwe games, met een release voorzien in 2020, kunnen ook ingediend worden voor de categorie “Most Anticipated Game of the Year.” award. Meer informatie omtrent de categorieën, regels en criteria kan u hier terugvinden.

De Belgian Game Award show vindt plaats op 21 februari 2020 om 20.30 tijdens de 1UP Conference & EXPO te Kortrijk. Ticketten voor deze award ceremonie en 1UP kan u bestellen via de website van 1UP.

De editie van 2019, gepresenteerd door William Boeva en Eefje Depoortere, erkende uitmuntende projecten, zoals Flotsam, Pixel Picasso, Space Pirate Trainer, Divinity: Original Sin and vele anderen. De volledige lijst van winnaars kan u hier terugvinden.

Voor meer informatie, verwijzen we u naar de website van 1up-conference.com en deze van de belgiangameawards.be, of u kan ons ook volgen op Twitter via  @belgian_games and @1UPconf.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...