Step Inside – WWE 2K20 nu verkrijgbaar

De beste WWE®-ervaring wordt ontwikkeld door Visual Concepts en biedt primeurs in de franchise, zoals de 2K Showcase die is geïnspireerd op de Women’s Evolution, een veranderde MyCAREER, gestroomlijnde besturing en werkelijkheid-tartende WWE 2K20 Originals.

2K kondigde vandaag aan dat WWE® 2K20, de nieuwste game in de WWE-serie, nu wereldwijd beschikbaar is op het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en de familie van Xbox One devices, waaronder de Xbox One X en Windows-pc. WWE 2K20, waarin favoriete Superstars, Legends en Hall of Famers in de kijker worden gezet, heeft een boeiende gameplay met een breed scala aan wedstrijdtypes, waardoor spelers de kans krijgen om hun ultieme WWE-dromen te beleven.
 
De hoogtepunten van WWE 2K20 omvatten de 2K Showcase: The Women’s Evolution waarin vrouwen op de voorgrond staan, de mogelijkheid om zowel met mannelijke als vrouwelijke Superstars in MyCAREER en Mixed Tag-matches te spelen, de nieuwe 2K Towers: Roman’s Reign, waarin de fantastische carrière van Reigns centraal staat, maar ook WWE 2K20 Originals dat substantieel meer content bevat dan de vorige toevoegingen na de release.
 
“We zijn enorm blij dat we spelers kunnen uitnodigen om de wereld van WWE binnen te treden met een diepere, persoonlijkere ervaring dan ooit te voren,” aldus Greg Thomas, directeur bij Visual Concepts. “Ons doel was om een ervaring te maken die dieper en realistischer was dan in eerdere games, met speltypen, opties, updates en verbeteringen die zowel terugkerende fans als nieuwe spelers zullen verwelkomen. We willen de WWE 2K-franchise graag verder de toekomst in helpen en spelers de visie en creativiteit van Visual Concepts laten zien.”


 
De hoogtepunten van WWE 2K20

 • 2K Showcase: The Women’s Evolution: Herbeleef de baanbrekende reis van de Four Horsewomen en de Women’s Evolution in 2K Showcase: The Women’s Evolution, met diepgaande documentaire-achtige vignetten, cutscenes en doelgerichte gameplay. Speel onvergetelijke momenten en wedstrijden ten tijde van de opkomst van de Women’s Division, zoals verteld door WWE Superstars Charlotte Flair, Bayley, Sasha Banks en de Superstar op de cover van WWE 2K20, Becky Lynch!
   
 • MyCAREER – Met zowel mannelijke als vrouwelijke MyPLAYER-personages: Voor het eerst in de geschiedenis van de WWE 2K-reeks kunnen spelers zowel mannelijke als vrouwelijke MyPLAYER-personages spelen in MyCAREER en de verhaallijnen vol wendingen beleven op weg om in de WWE Hall of Fame te komen, met cutscenes en ingesproken stemmen van meer dan 40 van de meest favoriete Superstars.
   
 • 2K Towers: Roman’s Reign: Het populaire speltype 2K Towers van afgelopen jaar keert terug met spannende nieuwe uitdagingen, waaronder een verhalende Tower rondom de carrière van WWE 2K20 Cover Superstar Roman Reigns. Kies een WWE Superstar of een aangemaakte MyPLAYER en ga ermee naar een nieuwe reeks uitdagende Towers, elk met een unieke vuurproef bestaande uit wedstrijden met verschillende uitdagingen, wedstrijdvoorwaarden en aanpassingen van spelers.
   
 • Gestroomlijnde besturing: De besturing is gestroomlijnd, zodat nieuwe spelers gemakkelijker met de game kunnen beginnen, terwijl het voor ervaren spelers nog steeds uitdagend is.
   
 • Creation Suite:
  • De Creation Suite in WWE 2K20 is een blijvende favoriet van de fans en stelt spelers in staat om hun eigen Superstars, kleding, arena’s en meer volledig aan te passen en deze online te delen met andere spelers.
    
 • Downloadbare content:
  • WWE 2K20 Originals: WWE 2K20 introduceert WWE 2K20 Originals, elk met hun eigen unieke thema en content, waaronder een Showcase, nieuwe arena’s, een nieuwe kijk op populaire Superstars, verhalende 2K Towers, ontgrendelbare personageonderdelen en meer. WWE 2K20 Originals: Bump in the Night is de eerste pack en is inbegrepen als spelers WWE 2K20 hebben gepre-ordered. Klanten die de game niet hebben gepre-orderd kunnen WWE 2K20 Originals: Bump in the Night vanaf 28 oktober 2019 aanschaffen voor € 14,99. Alle overige WWE 2K20 Originals-packs zijn later te koop en zijn inbegrepen in de Deluxe en Collector’s Editions.
   • Elke WWE 2K20 Originals-pack is beschikbaar voor € 14,99.
   • Alle vier WWE 2K20 Originals-packs zijn inbegrepen in de Deluxe en Collector’s Editions van WWE 2K20.
   • Alle WWE 2K20 Originals-packs zullen de komende maanden op verschillende momenten beschikbaar zijn.
  • Accelerator:
   • Spelers krijgen toegang tot alle (nu beschikbare) vrij te spelen content in de game (exclusief downloadbare content).
   • Spelers kunnen hier ook de algemene rankings en eigenschappen voor alle speelbare Superstars van de game instellen.
   • De Accelerator is verkrijgbaar voor € 4,99
  • Kickstart:
   • Je krijgt een voorsprong in MyCAREER door de spelerswaarderingen en vaardigheden van je MyPLAYER te ontgrendelen en boosten met 25 extra Attribute Points en 8 extra Skill Points. Je krijgt daarnaast een startbonus van 25.000 VC om meer Superstar-onderdelen, Moves en meer te ontgrendelen.
   • Ook worden alle Boost Slots ontgrendeld en krijg je 15 gratis Boosts, 2000 gratis Tokens en 400 Deluxe Tokens.
   • MyPLAYER KickStart is nu verkrijgbaar voor € 9,99
     
 • WWE 2K20 Backstage Pass*: Bespaar op WWE 2K20 Originals met deze bundel van packs 2-4. Opmerking: deze content is al inbegrepen bij de Deluxe en Collector’s Editions. 
   
 • WWE SuperCard Limited Edition-kaarten: De WWE SuperCard Limited Edition-kaarten met Roman Reigns en Becky Lynch zijn alleen inbegrepen bij de fysieke versie van de Standard en Deluxe Edition. De Becky Lynch, Roman Reigns, The Rock, Mankind, en de Mr. Socko Support Card zijn alleen inbegrepen bij de fysieke versie van WWE 2K20 Collector’s Edition. Deze kaarten zijn alleen verkrijgbaar met fysieke versies van WWE 2K20.
   
 • Immense speelbare line-up: Met meer dan 180 speelbare personages in de WWE 2K20-selectie kunnen spelers met hun favoriete WWE Superstars, Legends en Hall of Famers spelen. Spelers kunnen het opnemen tegen huidige WWE-Superstars zoals Bayley, Braun Strowman, Charlotte Flair, Kofi Kingston, Seth Rollins, Adam Cole, Io Shirai, Matt Riddle en Toni Storm, maar ook tegen WWE Legends zoals Dwayne ‘The Rock®’ Johnson, André the Giant, “Rowdy” Roddy Piper en meer.
   
 • Speltype Universe: Dit speltype is groter dan ooit, met hogere limieten op wedstrijden, meer kampioenschappen en rivaliteiten per show, maar ook nieuwe cutscenes, 3040 nieuwe promo-zinnen en een betere algemene stroomlijning.
   
 • Soundtrack: Deze in-game soundtrack van WWE 2K20 met twaalf nummers is speciaal samengesteld op basis van de diverse stijlen in de wereld van WWE en biedt niet alleen hiphop, hardrock, punk en metal, maar ook electropop en alternatieve (indie) rock. De volgende nummers komen voorbij:
  • Banks – ‘Gimme’
  • Barns Courtney – ’99’
  • Bring Me The Horizon featuring Dani Filth – “Wonderful Life”
  • Grandson – ‘Stigmata’
  • Lil Uzi Vert – ‘XOTour Llif3’
  • Motley Crue featuring Machine Gun Kelly – “The Dirt”
  • Muse – ‘The Dark Side’
  • Poppy – ‘METAL’
  • Saweetie – ‘Icy Girl’
  • The Black Keys – ‘LO / HI’
  • The Misfits – ‘Hybrid Moments’
  • Watt ft. Post Malone – ‘Burning Man’

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...