Game-overzichtsvideo duikt dieper in MARVEL’S AVENGERS

In een vandaag verschenen video gaat het ontwikkelingsteam van Crystal Dynamics dieper in op verschillende aspecten van Marvel’s Avengers, waaronder gameplay, verhaal, AIM-verhaallijn, variatie in missies, Super Hero-aanpassingsmogelijkheden en veel meer.

Marvel’s Avengers biedt spelers een zeer rijke ervaring, met een combinatie van Hero Missions en Warzone Missions. De Hero Missions zijn enkel singleplayer en maken deel uit van de Campaign. Deze Hero Missions zijn ontworpen om de unieke krachten van elke held te ervaren, terwijl je de helden voor je groeiende roster weer bij elkaar brengt. Warzone Missions zijn geschikt voor één tot vier spelers die met elke verzamelde held kunnen spelen. De schaal van elke missie wordt dynamisch afgestemd om het formaat van het team en de levels van spelers. 

Spelers kunnen in Marvel’s Avengers de machtigste helden op aarde op verschillende manieren aanpassen. Hoewel alle superhelden trouw blijven aan hun unieke superkrachten, kun je met elke held toch op verschillende manieren spelen op basis van de toegewezen uitrusting en vaardigheden. Elke held heeft dynamische combosystemen, Heroic-moves, een intrinsieke eigenschap, en kenmerkende move-sets om te ontgrendelen en aan te passen. Je kunt deze iconische Super Heroes ook aankleden met klassieke, populaire en gloednieuwe outfits, geïnspireerd door 80 jaar aan Marvel-geschiedenis.

Om een heroïsche ervaring voor alle spelers te garanderen, zal het verhaal van Marvel’s Avengers zich uitstrekken over verschillende jaren, waarbij bezitters van de core-game zonder aanvullende kosten elke nieuwe, post-release Super Hero en regio ontvangen.

Ga voor meer informatie over Marvel’s Avengers nu naar het PlayStation Blog voor een exclusief interview met Noah Hughes, Studio Creative Director bij Crystal Dynamics:
https://blog.eu.playstation.com/2019/10/30/a-look-into-the-original-world-of-marvels-avengers/

Tenslotte, voor het geval je het had gemist, we hebben eerder deze maand onthuld dat de populaire Kamala Khan, Ms. Marvel, als nieuwste speelbare superheld is toegevoegd aan Marvel’s Avengers. Spelers beginnen hun reis als Kamala Khan en leren hoe ze aan haar buitengewone gaves is gekomen. In de loop van het verhaal speelt Kamala een essentiële rol bij het herenigen van de ontmantelde Avengers. Bij elke superheld die weer aan de groep wordt toegevoegd, moeten spelers al zijn of haar unieke vaardigheden leren beheersen. Zo ontstaat langzaam maar zeker weer een Avengers-team dat is opgewassen tegen de groeiende krachten die de wereld bedreigen.

Voor meer informatie over Kamala Khan in Marvel’s Avengers, bekijk je haar aankondigingstrailer hier:


Speel de beta als eerste op PS4. Marvel’s Avengers verzamelen zich op 15 mei 2020.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...