SUN & MOON—COSMIC ECLIPSE IS VANDAAG BESCHIKBAAR

Fans van de Pokémon Trading Card Game beschikken over de nieuwste uitbreiding van The Pokémon Company International, Sun & Moon—Cosmic Eclipse. Deze nieuwe set bevat diverse Pokémon- en Trainer TAG TEAM-combinaties tezamen met nieuwe TAG TEAM-trio’s.
 
Twee opwindende TAG TEAM-trio’s verschijnen op het toneel in Sun & Moon—Cosmic Eclipse die spelers kunnen verzamelen en in hun gevechten kunnen inzetten. Mythische en Legendarische Pokémon nemen het op tegen Arceus & Dialga & Palkia-GX, die een krachtige aanvulling blijken te zijn voor elk deck. Bovendien kunnen looks bedrieglijk zijn bij dit schattige maar krachtige trio Togepi & Cleffa & Igglybuff-GX.
 
Daarnaast bevat de uitbreiding nieuwe TAG TEAM Supporter-kaarten, waarbij op één Trainer-kaart twee personages staan, zoals Red & Blue en Cynthia & Caitlin. Speciale versies van bepaalde kaarten zitten ook in Sun & Moon—Cosmic Eclipse, met daarop afbeeldingen van Pokémon en hun Trainers.
 
Fans kunnen veel plezier beleven bij het verzamelen en spelen met de volgende opvallende kaarten in Sun & Moon—Cosmic Eclipse:

  • Negen nieuwe TAG TEAM Pokémon-GX
  • Zeven extra Pokémon-GX
  • Meer dan twintig Trainer-kaarten en een nieuwe Special Energy-kaart

 
Alle kaarten in deze uitbreiding zijn nu verkrijgbaar in de Pokémon TCG Card Dex-app, waarmee spelers eenvoudig kunnen browsen en kaarten ontdekken uit de serie Pokémon TCG: Sun & Moon.
 
Ga voor meer informatie over de uitbreiding TCG naar www.pokemon.com/nl.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...