Red de droomwereld op de rug van jouw eenhoorn in The Unicorn Princess

14 november verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One
Bigben en Toplitz Productions brengen op 14 november de leukste paardengame The Unicorn Princess uit op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. In The Unicorn Princess verken je de wereld vanaf de rug van jouw paard en help je de bewoners van je dorp. Stap de droomwereld in, sluit een bijzondere vriendschap met Unica de eenhoorn en probeer de droomwereld te redden door al je missies te volbrengen!
In dit geweldloze familiespel ben jij de enige die Unica kan helpen om de droomwereld te redden! The Unicorn Princess biedt een wereld om te verkennen op de rug van een van de zes beschikbare paarden en een droomwereld om te ontdekken samen met eenhoorn Unica. Pas jouw personage en paard aan met te gekke accessoires en volbreng 15 missies verdeeld over de twee werelden. De perfecte game voor liefhebbers van paarden en eenhoorns en het leukste cadeau voor de feestdagen!

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...