Neem een kijkje achter de schermen van AO Tennis 2

Team in Melbourne vertelt meer over de tweede officiële AO Tennis-videogame
 
BIGBEN en Big Ant Studios onthullen met plezier een nieuwe video van AO Tennis 2, de tweede game in de officiële Australian Open-serie. In deze developer diary verwelkomt het gepassioneerde Big Ant-team ons op hun kantoor in Melbourne voor een kijkje achter de schermen en een blik op de vernieuwingen in de game, die op 9 januari verschijnt voor consoles en pc.
De volledige Australian Open-ervaring
Voor AO Tennis 2 hebben de ontwikkelaars nauw samengewerkt met een team van Tennis Australia voor een uitgebreide en meeslepende simulatie van het eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar. Tennisfans krijgen toegang tot een geheel accurate replica van het Melbourne Park-sportcomplex en zijn drie hoofdvelden, waar duizenden toeschouwers elk jaar kunnen genieten van sensationele tennissers en wedstrijden.
Nauwkeurig nagebootste, officiële content
Van de Melbourne-speelvelden tot de kostuums en gedragingen van tennissers; de ontwikkelaars hebben alles op alles gezet om de échte sfeer en intensiteit te reproduceren van de competitie, die wordt gehouden tijdens de piek van de Australische zomer, en waarbij de temperatuur dus hoog kan oplopen. AO Tennis 2 plaats spelers in de schoenen van de legendarische Rafael Nadal, Australië’s eigen #1 van de wereld, Ash Barty, en vele andere sterren om spelers het gewicht van deze powerhouse match-ups te laten voelen.
Gloednieuwe Career-mode
Om spelers helemaal onder te dompelen in de wereld van professioneel tennis, moeten ze zich niet alleen op het veld maar ook in de perskamer bewijzen. Als deel van de nieuwe Career-mode in AO Tennis 2, moeten spelers namelijk hun reputatie voor media en publiek managen. Net als in het echt, is de spanning zowel op als buiten het veld voelbaar!Of je nu online of lokaal speelt, AO Tennis 2 biedt vele uren vermaak, uitdaging en competitie. Tennisfans kunnen AO Tennis 2 ook spelen op de Nintendo Switch, met een versie die net zo diepgaand en uitgebreid is als de versie voor pc, Xbox One en PlayStation®4.
 
AO Tennis 2 verschijnt op 9 januari 2020 voor pc, PS4™, Xbox One en Nintendo Switch™.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...