Nieuwe Games with Gold voor december 2019

Insane Robots (Te downloaden van 1 tot 31 december op Xbox One)
Vernietig je tegenstanders in het verrassende en unieke kaartengevecht Insane Robots. Betreed het strijdveld met meer dan 46 verschillende robots, geef leiding aan de robotrebellen in survival-arena’s of neem het op tegen een kwaadaardige robotheerser in een waanzinnige campagne van meer dan 15 uur. Insane Robots is kaartvechten op een totaal andere manier!
 
Jurassic World Evolution (Te downloaden van 16 december tot 15 januari op Xbox One)
Welkom bij Jurassic World Evolution! Neem de leiding op je in het legendarische park en laat indrukwekkende en levensgevaarlijke dinosaurussen tot leven komen. Gebruik geavanceerde biotechnieken om dinosaurussen te maken met unieke eigenschappen die in staat zijn tot intelligente interactie met hun omgeving. Probeer ze in bedwang te houden vanaf de grond of vanuit de lucht en zorg dat je dinosaurussen genoeg winst opleveren om je onderzoek te financieren. Vergeet nooit dat controle eenvoudig kan omslaan in chaos, want het leven vindt altijd een weg.
 
Toy Story 3 (Te downloaden van 1 december tot 15 december op Xbox One en Xbox 360)
Buzz, Woody en Jessie betreden in Toy Story 3 een nieuwe en onbekende wereld. Kies je favoriete Toy en ga op talloze avonturen die elke keer weer anders zijn. Bouw je eigen stad met eindeloos veel mogelijkheden. Verken de grenzen van je verbeelding en maak je eigen verhaal!
 
Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD (Te downloaden van 16 december tot 31 december op Xbox One en Xbox 360)
In Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD wordt de mysterieuze geschiedenis van de familie Belmont onthuld. Vecht generaties lang tegen het lot en neem het als Trevor Belmont, ridder van de Brotherhood of Light, op tegen zijn vader Gabriel, de krachtige Dracula. In dit epische vervolg op Castlevania: Lords of Shadow ervaar je de dramatische strijd tussen vader en zoon.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...