Eerste blik op BABYLON’S FALL tijdens Playstation STATE OF PLAY uitzending

Tijdens de  PlayStation State of Play-uitzending, heeft Square Enix Ltd., een teaser trailer onthuld van BABYLON’S FALL, een gloednieuwe game die wordt ontwikkeld in samenwerking met de beroemde actiegame-specialisten van PlatinumGames Inc., (NieR:Automata™).

De nieuwe teaser trailer biedt kijkers een vroege blik op de vloeiende, spectaculaire gameplay en aangrijpende artstijl die wordt gekenmerkt door het originele “Brushwork Filter”. De BABYLON’S FALL: State of Play-trailer is nu hier te zien:

BABYLON’S FALL komt beschikbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en pc (STEAM®).

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...