Crash Team Racing Winter Festival Grand Prix van Start

Daar komt hij dan door de sneeuw in z’n razendsnelle Nitro Sleigh, Crash is terug voor raceplezier tijdens de feestdagen in de Winter Festival Grand Prix! De Grand Prix begint op 2 december en neemt met zich mee; een gloednieuwe track, Gingerbread Joyride, nieuwe personages, karts, pitstop-items en een speciale Spyro-skin die je gegarandeerd in de kerststemming brengt.

Bereid je voor op razendsnelle races in kerstsfeer met deze coole extra’s:

  • NIEUWE TRACK: Een race helemaal in kerststijl is de Gingerbread Joyride! Deze track zit vol elementen om in de kerststemming te komen, van de warme tinten in het peperkoek dorp tot de koude omgeving van het winter wonderland.
  • NIEUWE PERSONAGES: Rilla Roo en Yaya Panda maken hun intrede, net als het gloednieuwe personage Hasty, een eland gebaseerd op een berucht personage uit de CTR-geschiedenis. Ook is je favoriete duo Chick en Stew terug maar deze keer racen ze tijdens dit speciale Grand Prix-seizoen mee met de rest!
  • NIEUWE KARTS: Ploeg door de competitie met de Snowplower, laat de concurrentie kwijlen met de Candy Cone, en neem de teugels in handen van het ultieme kerstvoertuig: de Nitro Sleigh!
  • PITSTOP ITEMS: Een rendier Crash-skin, pyjama-skins voor Baby Crash en Coco, patissier-wielen, verfbeurten en stickers in kerstkleuren. Ook zijn er volop nieuwe goodies om het seizoen mee te vieren! Dan is er nog de mooiste skin van allemaal namelijk de Winter Guardian Spyro.
  • NITRO-GAUGE UITDAGINGEN & REWARDS: Steek Polar eens in een lelijke kersttrui, of Hasty in een glimmend skipak. Voltooi uitdagingen om deze en andere nieuwe beloningen te verdienen in de Winter Festival Nitro Gauge.
  • CHAMPION KART EN DECAL: Wanneer je eindigt in de bovenste 5% van het Grand Prix-klassement win je de Champion Kart en Winter Festival decal!

Met het Winter Festival Grand Prix scheurt de kerstsfeer je kamer in! Het Grand Prix-seizoen begint op 12 december om 16 uur. Hier vind je beeldmateriaal om alvast in de stemming te komen voor het Crash Team Racing Nitro-Fueled kerstseizoen!

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...