Gears 5 Operation 2: Free for All nu beschikbaar voor alle spelers

The Coalition heeft op Xbox Wire aangekondigd dat Operation 2: Free for All beschikbaar is voor alle spelers van Gears 5. Deze update bevat vier nieuwe personages, drie speltypen, vijf kaarten, een nieuw Versus-seizoen en een gloednieuwe Tour of Duty met te ontgrendelen content. Hieronder vind je een compleet overzicht van Operation 2.
 
Helden en schurken
Lizzie Carmine en Damon Baird vechten nu mee tegen Jermad en de originele Locust Drone in Gears 5-multiplayer. In Arcade beschikt elk personage over een passieve vaardigheid en een wapenselectiesysteem dat speciaal is ontworpen voor een nieuwe vechtstijl. In zowel Horde als Escape heeft elke held een unieke ultieme vaardigheid. Lizzie kan de machtige Silverback oproepen en Baird kan zich laten beschermen door een angstaanjagende DR-1-bodyguard. Je kunt elke held of schurk ontgrendelen tijdens het spel of kopen in de ingame-winkel voor 500 ijzer. Ga naar Xbox Wire voor een compleet overzicht van de vaardigheden van alle helden en schurken.
 
Operation 2-bundel
Wie direct wil beschikken over alle essentiële content kan ook onze Operation 2: Free for All-bundel kopen. Deze bundel bevat alle vier de nieuwe personages, de complete Eclipse-wapenset, 1000 ijzer en 30 dagen Boost. Klik hier voor meer info.
 
Speltypen
Free for All is eindelijk terug in Versus voor Gears 5. Je kunt weer volop aan de slag in het populairste speltype uit de geschiedenis van Gears. Veertien spelers kiezen hun favoriete COG- of Swarm-personage en proberen tijdens een gigantische vechtpartij als eerste 30 kills te scoren.
Het tweede nieuwe speltype heet Arcade Blitz, een razendsnel spel voor de Arcade-playlist. Je moet binnen een cirkel blijven om punten te verdienen, wat gegarandeerd spannende en chaotische gevechten zal opleveren. Aangezien de regels van Arcade van toepassing zijn, zullen passieve vaardigheden en wapenupgrades essentieel zijn om je team de overwinning te bezorgen.
2v2 Gnashers is het laatste nieuwe speltype en geeft de strijd een persoonlijk tintje. Twee duo’s moeten goed samenwerken om aan te vallen en tegelijkertijd hun teamgenoten te beschermen. Dit speltype is speelbaar op de kaarten Boxes en Foundation Mid. Voor toekomstige Operations kun je meer kaarten verwachten.
 
Kaarten
Allfathers’ Arena speelt zich af in een oud amfitheater dat is opgetrokken ter ere van de oprichters van de COG. Nu zullen er opnieuw strijdkreten weerklinken in deze arena. Deze unieke locatie is beschikbaar in Horde en Versus, en bevat dynamische dekkingsgebieden, waaronder de kamer, het veld en de hal. Elk gebied beschikt over drie verschillende dekkingsconfiguraties. Daardoor zijn er 27 mogelijke kaartontwerpen, die allemaal een andere tactiek vereisen. Zorg ervoor dat je ze snel ontdekt om deze arena te overleven.

Ook Lift keert terug in Gears 5, nu met betere belichting en textures, plus enkele andere wijzigingen. Dit is de perfecte versie van de kaart, want de ontwerpers hebben het beste van Lift en Lift Apex weten te combineren. De meest opvallende verbeteringen zijn de terugkeer van het populaire ‘Top Rocks’-gebied en een andere werking van de luiken in de controlekamer. Deze zijn nu in eerste instantie gesloten en kunnen door de spelers zelf worden bediend.
 
Tour of Duty
De Tour of Duty in Operation 2: Free for All bevat meer dan 200 exclusieve items die kunnen worden ontgrendeld door dagelijkse doelen te behalen of door seizoensmedailles te verdienen. Het gaat daarbij onder andere om personageskins, wapenskins, ijzer, uitdrukkingen en executies.

Operation 2: Free for All is te spelen als een gratis update voor alle spelers van Gears 5.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...