Cannibal Cuisine, de nieuwe kannibalistische ‘cooking game’ van Rocket Vulture uit België

Cannibal Cuisine, de nieuwe kannibalistische ‘cooking game’ van Rocket Vulture uit België, komt in het voorjaar naar de Nintendo Switch en Steam.

Het recept voor succes in Cannibal Cuisine is gevarieerd: vind fruit en groente, combineer ze met vers gekookte toeristen en schotel een goddelijke delicatesse voor aan de God Hoochooboo. Natuurlijk offeren de toeristen zich niet vanzelf op,  gebruik dus als je arcadereflexen, voordoo magie en vuurspuw skills, ook handig voor de bereiding, om ze te overtuigen zonder zelf knock out te gaan.    

Rocket Vulture is een indie game ontwikkelingsstudio die gevestigd is in Diegem, België. Cannibal Cuisine wordt verwacht voor de Nintendo Switch en Steam in het voorjaar van 2020

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...