Xbox onthult nieuwe console voor 2020


2019 eindigt met een klapper van formaat. Net toen we dachten dat we dit jaar alles hadden gezien van gaming verraste Xbox vriend en vijand door hun nieuwe console aan te kondigen. Tijdens de Game Awards werd de nieuwe console van Xbox aan het grote publiek getoond. De naam Project Scarlett werd van tafel geveegd en staat nu beter bekend als Xbox series X.

Wat weten we tot nu toe over deze nieuwe console?
– Deze zal uitkomen eind 2020
– Backwards compatible met vier console-generaties
– Het toestel kan recht staan maar je kan deze ook plat leggen
– Kan meerdere games tegelijkertijd pauzeren
– Nieuwe controller met deelknop
– bevat SSD, dit zal laadtijden tot een minimum beperken
– De console zal framerates van 120fps in combinatie met een 4k-resolutie ondersteunen en heeft ook de capaciteit voor 8k

Bovenstaande punten zien er allemaal veelbelovend uit. Het is nu uitkijken naar grote concurrent Playstation en hopen dat zij snel iets zullen onthullen over hun nieuwe console. één ding staat vast, wij kijken alvast uit naar de feestdagen van 2020.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...