AO Tennis 2 is nu verkrijgbaar!

Betreed de wereld van professioneel tennis met AO Tennis 2, de tweede game in de officiële game-serie van de Australian Open, vanaf vandaag verkrijgbaar voor consoles en pc
BIGBEN en Big Ant Studios maken met veel plezier bekend dat AO Tennis 2, de tweede game in de officiële game-serie van de Australian Open nu verkrijgbaar is voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch™.
AO Tennis 2 verschijnt kort voor het begin van de Australian Open, het eerste grote tennistoernooi van het jaar. De game biedt ongekende diepgang en een uitgebreide reeks aanpassingsopties voor een op maat gesneden gameplay-ervaring. In de gloednieuwe, verhaalgedreven career-mode kun je niet alleen op de baan domineren, maar ook je reputatie verbeteren en je een weg naar de top spelen om een tennislegende te worden!
AO Tennis 2 is de tweede game in de officiële Australian Open-serie. De game is ontwikkeld in samenwerking met een team van Tennis Australia en biedt fans een intense ervaring van de eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar, dat op 20 januari begint. In AO Tennis 2 kunnen tennisfans zich vanaf de buitenbanen een weg spelen naar het hoofdevenement in de gloednieuwe, verhaalgedreven career-mode, of elk element van hun game aanpassen met de hooggeprezen content editor van Big Ant. Spelers kunnen henzelf en hun vrienden in de game plaatsen, of in de schoenen stappen van enkele van de grootste tennissterren ter wereld, inclusief Rafael Nadal, Ash Barty, Angélique Kerber en vele andere.
AO Tennis 2 is nu verkrijgbaar voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch™ via de Nintendo eShop.

Een fysieke versie van AO Tennis 2 voor Nintendo Switch™ verschijnt op 30 januari.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...