DRAGON BALL Z: KAKAROT nieuwe gameplay video

In DRAGON BALL Z: KAKAROT herbeleven spelers het verhaal van DRAGON BALL Z als nooit tevoren. Met Kakarot, ook wel bekend als Goku, ervaar je een avontuur waarin je alsmaar sterker wordt, een ongelofelijke honger hebt voor uitdaging en bovenal beleef je gevechten om de aarde te redden van gevaarlijke schurken.
In deze derde explanatory video worden de systemen achter de progressie uitgelegd in DRAGON BALL Z: KAKAROT:
  • Koken en eten – Eet tijdens je avontuur of bedenk gecompliceerdere gerechten om je statistieken te verhogen
  • Het leren van Super Attacks – Verzamel en spendeer Z-Orbs en D-Medals om de meest verwoestende vaardigheden te leren
  • Het Community Board beheersen – Verzamel en sorteer de Soul Emblems om de krachten van de Z-Warriors naar nieuwe hoogtes te brengen

DRAGON BALL Z: KAKAROT komt uit op PlayStation 4, Xbox One en pc op 17 januari 2020.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...