Eer in januari de nalatenschap van Perkamentus in Harry Potter: Wizards Unite

Luid in Harry Potter: Wizards Unite het nieuwe jaar in door de nalatenschap van één van de grootste tovenaars ooit te eren: Albus Perkamentus. Gedurende de maand januari moeten spelers de wijsheid, het doorzettingsvermogen en de liefde die Perkamentus belichaamde kanaliseren om de mysterieuze Calamiteit te bestrijden die enkele iconische herinneringen aan de strijd tegen Voldemort en zijn leger zal oproepen.

Nieuwe in-game evenementen voor deze maand zijn onder meer:
 
Het ‘Frosty Foundable Event’: 7–14 januari

  • Zet je schrap voor de kou en help Gevondelingen bevrijden die gevangen zitten in de ijzige klauwen van Ijs-Troebelaars.

Communitydag januari: 18 januari

  • Onthul geheimen van de Room of Requirement Registry Page door Wonders of the Wizarding World, waaronder het Vijandsvizier (Foe-Glass) en de Beukwilg (Whomping Willow), terug te brengen.

Het ‘Darkest of Times Brilliant Event Part 1’: 21–28 januari

  • Herinner het schoolhoofd van Zweinstein door Briljante Gevondelingen, waaronder Perkamentus en Felix de Feniks (Fawkes the Phoenix), terug te brengen.

Het ‘Darkest of Times Brilliant Event Part 2’ : Komt eraan in februari

  • Eer de nalatenschap van Perkamentus door Briljante Gevondelingen die gerelateerd zijn aan sleutelherinneringen van zijn gevecht tegen Voldemort, waaronder de Hersenpan (Pensieve), terug te brengen.

Check hier de nieuwe blogpost van WB Games en Niantic voor meer details over alle spannende in-game activaties die in januari zullen gebeuren. 

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...