Rap en gaming komen samen in de nieuwe MONSTER ENERGY SUPERCROSS – THE OFFICIAL VIDEOGAME 3

Monster Energy Supercross draait volledig rond het ritme en in de flow zitten, dat weten we allemaal. Dus waarom een doodnormale “feature trailer” de game laten beschrijven als het ook op een heel andere manier kan?

Milestone, ontwikkelaar van Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3, sloeg de handen in elkaar met Supercross-atleet Adam Enticknap, a.k.a. 7deucedeuce, om “Be One of Us” te creëren. Het rap lied en de video tonen fans wat ze precies kunnen verwachten van de nieuwe videogame als ze het tegen de beste professionele riders opnemen in de meest realistische Supercross-videogame ooit gemaakt. De muziekvideo werd op locatie in Californië geschoten en mixt zowel digitale als levensechte actie op het circuit.  “Be One of Us” kent ook cameo’s van populaire YouTubers uit de Supercross videogaming community.

’Be One of Us’ was het eerste dat in mijn gedachten schoot toen de ontwikkelaar van Monster Energy Supercross 3 mij voor dit project benaderde,” aldus Supercross-atleet en rapper Adam Enticknap. “De gaming features zijn zo realistisch en ongelofelijk. Dit project was een surreële ervaring en ik hoop dat fans de rap even tof zullen vinden als de nieuwe game.”

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 verschijnt op 4 februari voor PlayStation 4, Xbox One, Windows pc/STEAM, Google Stadia en Nintendo Switch.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...