Tekken 7, Frostpunk en Sword Art Online: Fatal Bullet: binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console

9 januari
Frostpunk: Console Edition (ID@Xbox)
Overleef in een wereld waar warmte je kan redden en iedere beslissing een prijs heeft. Als leider van de laatste beschaving op aarde is het jouw taak om een stad voor de overlevenden te bouwen. Je ontdekt nieuwe technologieën en verkent de ijzige woestenij, maar je moet er vooral voor zorgen dat de mensen onder jouw leiding weer een leven kunnen opbouwen in deze meedogenloze wereld. De keuzes die je daarbij moet maken zijn niet makkelijk. Er staat een hoge prijs op de macht die je over je mensen hebt, en het is een hele verantwoordelijkheid om voor ze te zorgen.

Sword Art Online: Fatal Bullet
Ervaar een origineel verhaal waarin jij de hoofdrol speelt. In de virtuele wereld van Gun Gale Online kom je vijanden en oude bekenden tegen uit de animeserie Sword Art Online. Ontwikkel de avatar die jij nodig hebt en leer omgaan met allerlei wapens. Zorg dat je de vaardigheden hebt om te overleven in jouw oorlogsgebied. Je kunt ook co-op en PvP spelen met de wapens die bij je aangepaste personage horen.

16 januari
Tekken 7
De legendarische franchise Tekken is terug voor de volgende ronde. Het 3D-vechtsysteem en de gameplay in Tekken 7 staan nog steeds als een huis en zijn nu nog overtuigender door de realistische graphics en vernieuwende functies. De gevechten, die al sinds de arcadetijd de basis van de serie vormen, zijn nu nog bruter, spannender en dramatischer. Ervaar het ultieme gevecht op Xbox.

Mocht je dit gemist hebben…
Soms smokkelen we er eentje tussen. De maand is nog maar net begonnen, maar de game die we eerder in januari hebben toegevoegd moet je gewoon spelen.

Grand Theft Auto V
Een jonge hustler, een gepensioneerde bankrover en een angstaanjagende psychopaat moeten het opnemen tegen de meest gestoorde elementen uit de onderwereld, de Amerikaanse overheid en de entertainment-industrie. Samen moeten ze een reeks gevaarlijke overvallen uitvoeren en zien te overleven in een meedogenloze stad waarin ze niemand kunnen vertrouwen, en elkaar nog het minst.

Xbox Game Pass-quests
Het mooie aan de Xbox Game Pass-quests is dat je deze games toch al ging spelen. Waarom zou je dus niet een paar extra punten pakken?

De quests van 7 januari tot 2 februari zijn:

 • The Witcher 3 – 200 punten
  • Voltooi twee achievements in The Witcher 3.
 • Minecraft – 200 punten
  • Voltooi twee achievements in Minecraft.
 • ID@Xbox – 300 punten
 • Speel nieuwe games – 100 punten
  • Voltooi een achievement in één van de nieuwe uitgebrachte games.
 • Speel pc-games – 100 punten

Binnenkort verdwenen
We vinden het altijd jammer om games te zien vertrekken. Dit is je laatste kans om deze titels te spelen, want ze verdwijnen in de loop van deze maand. Vergeet niet dat je met je lidmaatschap tot wel 20% krijgt, dus koop je favoriete games nu nog met korting!

 • LEGO City Undercover
 • Just Cause 3

Naast een enorme collectie games die je kunt spelen, hebben we ook een mobiele app waarmee je vanaf iedere locatie games kunt installeren op je console of pc. En dan zijn er ook nog de memes op Twitter en Instagram, dus we denken dat je helemaal klaar bent voor 2020.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...