Besloten technische bèta Disintegration begint binnenkort

De besloten technische multiplayer bèta voor Disintegration, de nieuwe first-person shooter van Halo co-creator Marcus Lehto’s studio V1 Interactive en Private Division, begint over een paar weken op PS4, Xbox One en pc. De tijden voor de besloten bèta zijn als volgt:
 
Dinsdag | 28 jan. 2020 | 17:00 – 8:59 CET***
Woensdag| 29 jan. 2020 | 17:00 – 8:59 CET***
 
De open bèta volgt snel na het begin op 31 januari en loopt door tot 1 februari, ook op PS4, Xbox One en pc. Met beide bèta’s kunnen spelers twee van de drie spannende multiplayerspeltypes testen die bij de release van de volledige game beschikbaar zullen zijn.

 
In Retrieval, het eerste speltype, nemen spelers deel aan twee intense ronden waarin één team probeert een lading af te leveren die alleen kan worden gedragen door de grondtroepen. Het andere team verdedigt. In het tweede speltype, Control, strijden twee teams om de heerschappij over verschillende controlepunten. De spelers moeten ervoor zorgen dat de grondtroepen in leven en in de zone blijven, omdat dit de enige manier is om score op te bouwen en de wedstrijd te winnen.
 
De spelers kunnen in de bèta met zeven van de unieke bemanningen van de uiteindelijke game spelen, zoals de extra verwoestende Tech Noir of de nucleaire dreiging Warhedz. Het doel van de bèta’s is om voor stabiliteit te zorgen en feedback te verzamelen voordat de game later dit jaar uitkomt.
Kijk voor meer informatie over Disintegration en de besloten en open bèta op https://www.disintegrationgame.com.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...