GIGANTOSAURUS komt voor het eerst naar consoles en PC in 2020

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, animatiestudio Cyber ​​Group Studios en de wereldwijde, familievriendelijke uitgever Outright Games zijn verheugd om de eerste videogame gebaseerd op de Gigantosaurus-serie te onthullen. Het immens populaire CGI-televisieprogramma, waarvan momenteel wereldwijd het eerste seizoen wordt uitgezonden op Disney Junior, is zojuist door The Walt Disney Company vernieuwd voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen verschijnt op Netflix en andere internationale netwerken in 2020, waaronder CCTV in China, Rai in Italië, SVT in Zweden, SRC in Canada en Tiny Pop in Groot-Brittannië. Gigantosaurus: The Game komt op 27 maart 2020 wereldwijd uit voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

In Gigantosaurus: The Game ontdekken en racen spelers in de pre-historische wereld van Gigantosaurus en beleven spelers een uniek avontuur. Aan de spelers de taak de wereld te redden, door de wereld heen te racen en vooral heel veel plezier te hebben! Kinderen kruipen in de huid van hun favoriete dinovrienden uit de show – waaronder Rocky, Tiny, Mazu, en Bill – terwijl ze geheimen ontdekken, puzzels oplossen en de wereld redden.

Gigantosaurus is gebaseerd op Jonny Duddle’s zeer succesvolle boekenreeks. Met de award winnende regisseur Olivier Lelardoux aan het hoofd, neemt de serie peuters mee op een spannend, grappig avontuur terwijl de dino’s zich ontwikkelen en langzaam de wereld beginnen te ontdekken. In iedere aflevering proberen de nieuwsgierige, jonge dinosaurussen het mysterie van de “Gigantosaurus” – de grootste en heftigste dinosaurus van allemaal – te ontrafelen. Ze gaan op een avontuur waarin ze hun individuele angsten overwinnen en samenwerken om problemen op te lossen. Terwijl de nieuwsgierige Mazu, speelse Tiny, timide Bill en dappere Rocky meer leren over Gigantosaurus, komen ze erachter dat ze ook iets van hem kunnen leren!
 
“Deze nieuwe game is een grote stap voor ons in het maken van content van hoge kwaliteit voor kinderen,” zegt Terry Malham, CEO van Outright Games. “De hechte samenwerking met Cyber Group Studios en het feit dat we de beschikking hebben over alle originele assets van de televisieserie, zorgt ervoor dat het spelen van de game voelt alsof je door een aflevering van de serie loopt.”
 
Gigantosaurus: The Game is onze eerste game waarin we samenwerken met Outright Games. Tijdens het gehele ontwikkelproces zijn we onder de indruk geraakt van het talent en expertise van het productieteam”, aldus Thierry Braille en Dominique Bourse, respectievelijk vice president van de Interactive en Videogame-divisie en de COO van Cyber Group Studios “Het resultaat is een fantastische game voor de hele familie, met een ideale mix aan avontuur en racen. Daarnaast heeft de game twee multiplayer modi (coöperatief en competitief). Dit zorgt ervoor dat de gehele familie samen kan spelen en kan genieten van de personages van Gigantosaurus.“
 
BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

  • Word een onverschrokken leider- Ga mee met dinovrienden Rocky, Tiny, Mazu en Bill op een avontuur om Giganto te helpen en het uitsterven van de dinosaurus te voorkomen
  • Dino Racing – Stap in een kart en race naar het volgende avontuur, terwijl je laat zien wie de snelste dinosaurus is
  • Speel samen- Jij en maximaal drie vrienden kunnen de controle nemen over je favoriete dino en samen avonturen beleven

Voor meer informatie over Gigantosaurus: The Game of andere BANDAI NAMCO Entertainment Europe-producten, bezoek je onze website en kun je ons volgen op Facebook en Twitter. Ook kun je abonneren op ons YouTube-kanaal.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...