Preview van Xbox-consolestreaming is nu beschikbaar in alle Xbox One-landen

Microsoft heeft aangekondigd dat de preview van Xbox-consolestreaming nu beschikbaar is voor alle Xbox Insiders in landen waar de Xbox One te koop is.

Gamers kunnen Xbox-consolestreaming (preview) gebruiken om games die zijn geïnstalleerd op hun Xbox One-console te streamen naar een Android-telefoon of -tablet. Dit geldt zowel voor aangeschafte games als titels van Xbox Game Pass.

Consolestreaming is al sinds oktober 2019 beschikbaar voor Xbox Insiders in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Vanaf vandaag kunnen Xbox Insiders in alle Xbox One-landen zich aanmelden voor de preview van Xbox-consolestreaming om zo samen met ons de toekomst van gamestreamen vorm te geven.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...