NIEUWE TRAILER VOOR TRIALS OF MANA


Square Enix Ltd., heeft vandaag de laatste personage-trailer uitgebracht voor Trials of Mana™, het komende deel in de geliefde Mana-serie. In deze trailer worden nog twee personages voorgesteld uit de speelbare cast van zes unieke helden. De eerste is Hawkeye, een ontspannen en charmante jongeman uit het woestijnfort van Nevarl, thuis van een gilde van nobele dieven. De tweede is Riesz, een jonge prinses uit het bergachtige koninkrijk Laurent en kapitein van de beroemde Amazon guard, met een ijzeren wil en vriendelijk hart.

De ‘Trials of Mana Character Spotlight Trailer: Hawkeye & Riesz’ is hier te bekijken:

Ontdek hier meer over de helden waar spelers mee op avontuur kunnen gaan in Trials of Mana: https://sqex.link/ToM_Characters

Trials of Mana vertelt het verhaal van zes helden die het kwaad bestrijden in een wereld waarin de kracht van Mana is verzwakt. Spelers kunnen hun eigen avontuur vormen door zelf een groep van drie unieke personages samen te stellen en daarmee de reis van hun leven te maken en de essentie van Mana te beschermen. Trials of Mana werd oorspronkelijk in 1995 als Seiken Densetsu 3 uitgebracht in Japan en is een volledige, high-definition remake van het derde deel in de klassieke Mana-serie. De game brengt de geliefde verhaallijn en personages naar een nieuwe, moderne generatie spelers met realtime gevechten, prachtige 3D-graphics en vernieuwde gameplay.

Trials of Mana verschijnt op 24 april 2020 voor het Nintendo Switch, PlayStation 4 en STEAM®. Pre-order hem nu op: https://sqex.link/c10.

Spelers die de fysieke of digitale versies van de game uiterlijk 21 mei 2020 (vooraf) aanschaffen voor het Nintendo Switch of PlayStation 4 ontvangen een Rabite Adornment DLC, waarmee spelers tot level 10 meer EXP krijgen na gevechten. Pre-orders van de digitale versie van de game in de PlayStation Store worden ook beloond met een exclusieve avatar-set van de zes helden uit de game, terwijl spelers die de game uiterlijk 21 mei 2020 aanschaffen of aanschaffen op STEAM naast de Rabite Adornment DLC ook een exclusieve wallpaper-set ontvangen.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...