Locatie en data bekend gemaakt van POKÉMON WERELDKAMPIOENSCHAP 2020 bekendgemaakt


The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat het Pokémon Wereldkampioenschap 2020 gehouden zal worden van 14 tot 16 augustus in ExCeL London. De beste spelers van de Pokémon Trading Card Game en de Pokémon-videospellen ter wereld zullen hier de strijd met elkaar aangaan. Fans kunnen een bezoekerspas aanschaffen en getuige zijn van het meest prestigieuze evenement uit de Pokémon Championship-serie.
 
Tijdens het Pokémon Wereldkampioenschap 2020 is er ook een Pokémon Center. Hier kunnen fans een grote verscheidenheid aan producten kopen, waaronder uiteenlopende WK-artikelen.
 
Degenen die alvast hun verblijf willen regelen, vinden hier een overzicht van mogelijke hotels en accommodaties.
 
Om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws over het Pokémon World Wereldkampioenschap 2020 en andere Play! Pokémon-evenementen, ga je naar pokemon.com/uk/play-pokemon/.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...