OVERTREF DE KRACHT VAN DE GODEN IN WARRIORS OROCHI 4 ULTIMATE


KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Omega Force lanceren hun spectaculaire 1-vs-1.000 actie-game WARRIORS OROCHI 4 Ultimate voor de PlayStation 4, de Nintendo Switch™, de Xbox One-familie van apparaten inclusief de Xbox One X, en digitaal voor Windows-pc via Steam®. Deze nieuwe game is verkrijgbaar als opzichzelfstaande titel voor spelers die WARRIORS OROCHI 4 nog niet kennen, of als een speciaal Upgrade Pack voor bezitters van de vorige game.

In het nieuwste deel van KOEI TECMO’s dynamische crossover-serie komen personages uit DYNASTY WARRIORS en SAMURAI WARRIORS samen met goden uit de oudheid voor spectaculaire gevechten tegen enorme hordes vijanden. Ondertussen gaan onze helden op zoek naar de reden waarom ze zijn verenigd in deze mysterieuze nieuwe wereld, waarin ze het moeten opnemen tegen het kwaadaardige leger van Odin. Daarvoor krijgt de Ultimate-cast versterking van all-star-personages en favoriete figuren uit eerdere KOEI TECMO-games, zoals Ryu Hayabusa en Joan of Arc, waarmee het aantal speelbare personages uit WARRIORS OROCHI 4 van het toch al aanzienlijke 170 nog eens wordt uitgebreid naar maar liefst 177 strijders.

Daarnaast biedt WARRIORS OROCHI 4 Ultimate toegang tot de gloednieuwe Infinity-mode. Hierin kunnen gamers met een team van drie spelers zich wagen aan The Trials of Zeus, die ze uitdaagt om 12 torens te voltooien die elk een teken van de dierenriem vertegenwoordigen. Door deze beproevingen te voltooien verdienen spelers ervaringspunten, nieuwe personages en steeds sterkere wapens – maar uiteraard bevinden zich op de hogere etages van de torens ook steeds sterkere vijanden.

Ook nieuw in WARRIORS OROCHI 4 Ultimate: de krachtige Sacred Treasures zijn nu uitwisselbaar tussen verschillende strijders, er zijn aanvullende zijverhalen toegevoegd om de motieven van bepaalde personages te verduidelijken, en er zijn twee nieuwe eindes – waarbij Perseus nu de sleutel bezit voor toegang tot het werkelijke einde van deze spectaculaire saga.

Als bonus worden spelers die WARRIORS OROCHI 4 Ultimate aanschaffen, op welk systeem ook, beloond met een gratis, downloadbaar Ryu Hayabusa-kostuum.

WARRIORS OROCHI 4 Ultimate is nu verkrijgbaar met diverse ‘early purchase’-bonussen voor elke versie van de game. Ga voor meer informatie naar de officiële website: https://www.koeitecmoeurope.com/wo4u.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...