Ontwerp de Cyberpunk 2077 pc-behuizing van je dromen!

CD PROJEKT RED kondigt de ‘Cyber-up Your PC’-wedstrijd aan waarin de community wordt gevraagd een pc-behuizing te ontwerpen, volledig in Cyberpunk 2077-stijl.

Aanmelden voor de wedstrijd is mogelijk tot 17 mei 15:00. Inzendingen worden beoordeeld op hun haalbaarheid, creativiteit en op hoe trouw het design is aan de Cyberpunk 2077-stijl. Iedereen die aan de wedstrijd wil deelnemen, moet ervoor zorgen dat hun ontwerp voldoet aan de deelnamecriteria die vermeld staan op de officiële Cyber-up Your PC-website voordat ze deelnemen aan de wedstrijd via het online formulier.

Een panel van experts selecteert de 5 beste inzendingen uit alle geldige inzendingen die bekend worden gemaakt op 29 mei 2020. De 5 geselecteerde inzendingen worden dan vervolgens echt gemaakt door professionele casemodders van over de hele wereld. Vervolgens wordt er een winnaar geselecteerd tijdens de grote finale, die plaatsvindt op 17-18 juli 2020.
De prijzen die deelnemers kunnen winnen bestaan onder meer uit hoogwaardige pc-gaming  gear, gesponsord door Alienware, NVIDIA en SteelSeries, waarbij de hoofdwinnaar tijdens de live finale een hoofdprijs krijgt toegekend.
Cyberpunk 2077 is vanaf 17 september verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De Google Stadia-versie staat gepland voor release in 2020. Voor meer informatie volg je Facebook, Twitter en cyberpunk.net.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...