Just Dance Unlimited 1 maand gratis

Spelers van Just Dance 2020, het nieuwste deel in de grootste muziekgameserie allertijden, genieten vanaf nu van een maand gratis Just Dance Unlimited met toegang tot meer dan 500 extra nummers. Ook spelers die niet in het bezit zijn van Just Dance 2020 krijgen de kans om thuis fit te blijven door middel van dans, onder andere via YouTube en via de gratis demo van Just Dance 2020.

 Een maand gratis Just Dance Unlimited

Spelers die in het bezit zijn van Just Dance 2020 op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One of Stadia genieten vanaf vandaag van een maand gratis Just Dance Unlimited. Met deze abonnementsdienst dansen spelers op meer dan 500 extra Just Dance-nummers. Details over dit aanbod per console zijn onderaan dit persbericht te vinden.

 Just Dance op YouTube

Spelers die niet in het bezit zijn van een Just Dance-game genieten de komende maand van verschillende afspeellijsten op de officiële Just Dance YouTube-pagina. Hiervoor is geen game, gameconsole of controller nodig, spelers dansen simpelweg mee met de video’s. De verschillende afspeellijsten zorgen ervoor dat iedereen zich thuis kan vermaken en in beweging blijft. Van speciale nummers voor kids tot de populairste klassiekers, niemand hoeft meer stil te zitten. Al deze afspeellijsten zijn de komende maand gratis te bekijken:

 Gratis Just Dance 2020-demo

Nog niet in het bezit van Just Dance 2020? Download en speel dan nu de gratis demo van Just Dance 2020 op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Dans op ‘Kill This Love’ van Blackpink en ‘Talk’ van Khalid.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...