Xbox Series X: duizenden games bij de lancering beschikbaar

Jason Ronald, Partner Director van Program Management voor het Xbox Platform Team, heeft vandaag op Xbox Wire meer verteld over de plannen van het Xbox-team om van de Xbox Series X de meest compatibele console ooit te maken. Dankzij vernieuwingen, zoals de nieuwe HDR-reconstructietechniek en Quick Resume, kunnen duizenden Backward Compatible-games beter dan ooit worden gespeeld.

Jason legt ook uit dat de ongekende kracht en geavanceerde technologie van de Xbox Series X het mogelijk maken om speciaal geselecteerde titels met hogere resoluties of dubbele framerate te spelen.

Lees hier het bericht op Xbox Wire voor meer informatie.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...