Gameplay van de volgende Campaign Add-On voor Borderlands 3

Zit je klaar om een uitgebreide blik te werpen op Bounty of Blood – de derde Campaign Add-On van Borderlands 3 – voor de release op 25 juni? Dan ben je hier aan het juiste adres, Vault Hunter! Je kunt al het spiksplinternieuwe beeldmateriaal (met de spoilers nauwkeurig verwijderd) hieronder bekijken. 

Als je laatst Matt Cox – de creative director bij Gearbox – hebt gevolgd tijdens de meest recente aflevering van The Borderlands Show weet je al dat Bounty of Blood zich in een compleet nieuwe setting afspeelt: de ruwe woestijn-planeet Gehenna. Hier ontmoet jou Vault Hunter een compleet nieuwe cast aan personages, terwijl een onzichtbare verteller je avontuur becommentarieerd. Jouw missie? De premie claimen die boven de hoofden van de leden van The Devil Riders – een kwaadaardige roversbende die bezig is het kleine gehucht Vestige te terroriseren – hangt.

Onderweg kom je nieuwe gezichten tegen, zoals Rose – een warrior die bekwaam is met zowel het pistool als met een katana – en Juno – een doorgewinterde vechter met een ruig verleden. Jouw acties hebben een directe impact op Vestige en haar inwoners wanneer je helpt aan de wederopbouw van het stadje via story missions en Crew Challenges.

In Bounty of Blood staan ook een paar gameplay-toevoegingen centraal, zoals de aanpasbare JetBeast hoverbike die je helpt om de open vlaktes snel over te steken. Je komt ook vier gloednieuwe interactieve objecten tegen die je bijstaan in gevechten en verkenningen. Het Traitorweed, bijvoorbeeld, kan tijdelijk vijanden tot bondgenoten bekeren wanneer ze geraakt worden, terwijl de Breezerbloom jou Vault Hunter je naar grote hoogte kan lanceren om anders onbereikbare plekken te bereiken. Daarnaast zijn er natuurlijk veel nieuwe loot-objecten, waaronder een overvloed aan wapens in Westernstijl.

Bounty of Blood arriveert op 25 juni en is inbegrepen in de Borderlands 3 Season Pass en de Super Deluxe Edition. Voor meer informatie over de derde uitbreiding van Borderlands 3 klik je hier. Om screenshots, art en andere assets te downloaden, bezoek je newsroom.2k.com. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste art van Bounty of Blood, volg je @borderlands op Twitter.

Voor meer informatie over Borderlands 3’s features en content bezoek je borderlands.com.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...