Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor console en pc

Het is juni en we hebben robots, reMix en Resnarkled. Zoals je hieronder kunt zien, valt er heel wat te kiezen voor zowel console als pc.

Binnenkort bij Xbox Game Pass:

  • The Bard’s Tale (console en pc) – 18 juni
  • Battlefleet Gothic Armada 2 (pc) – 11 juni
  • Battletech (pc) – 11 juni
  • Dungeon of the Endless (console en pc) – 11 juni
  • Kingdom Hearts HD 1.5 & 2.5 ReMix (console) – 11 juni
  • Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (console) – 11 juni
  • No Man’s Sky (console en pc) – 11 juni
  • Thronebreaker (console) – 18 juni

DLC en updates

Pre-install Grounded (Xbox Game Preview / console en pc) – 16 juni: De wereld is een uitgestrekte, mooie en gevaarlijke plek, vooral als je ineens zo klein bent als een mier. Ontdek, bouw en overleef samen in dit coöperatieve survival-avontuur. Neem het op tegen reusachtige insecten en vecht voor je leven in een gevaarlijke achtertuin. Pre-install de game vanaf 16 juni, word lid van onze community en werk vanaf 28 juli mee aan Grounded in de Xbox-gamepreview.

eFootball PES 2020 Euros DLC (console) – 11 juni : Speel als eerste het UEFA Euro 2020™-toernooi! De gratis DLC voor eFootball PES 2020 heeft alles wat je nodig hebt voor een zomers voetbalfeest. Download de DLC nu!

The Elder Scrolls Online: Morrowind (console) – 11 juni: Dit avontuurlijke nieuwe hoofdstuk van de bekroonde online serie is gratis voor Xbox Game Pass-leden.
 
Voordelen van Xbox Game Pass Ultimate
Xbox Game Pass Ultimate-leden profiteren van allerlei gratis voordelen, zoals ingame content, verbruiksitems en aanbiedingen van partners. 

Xbox Game Pass Quests
De Xbox Game Pass Quests van juni zijn er! Er zijn dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse quests op je console of in de mobiele Xbox Game Pass-app. Wissel punten in voor Xbox Gift Cards, Xbox-lidmaatschappen, weggeefacties en nog veel meer! Dit zijn enkele quests die je kunt verwachten:

  • Marvel vs Capcom Infinite (Xbox Game Pass voor Console): Behaal drie overwinningen voor het klassement – 50 punten
  • Minecraft Dungeons: Voltooi vier achievements – 75 punten

Updates voor de Xbox (bèta)-app voor Windows 10
We hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd dus het is tijd om je Xbox (bèta)-app te updaten. De app ziet er nog hetzelfde uit, maar onder de motorkap is er veel veranderd met de overgang van Electron naar React Native. Hierdoor zijn de algemene prestaties verbeterd en is het geheugengebruik verminderd. Maar dat is nog niet alles, want we hebben ook de mod-ondersteuning voor games vereenvoudigd in de Xbox (bèta)-app.

Ga naar Xbox Wire voor het volledige bericht.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...