PROJECT ATHIA

Square Enix Ltd., presenteert PROJECT ATHIA (werktitel), de eerste game van zijn onlangs opgerichte studio, Luminous Productions. Dit buitenaardse avontuur is in ontwikkeling voor het PlayStation®5 (PS5)-systeem en pc.

PROJECT ATHIA wordt ontwikkeld voor de PS5 met het doel de volledige kracht van deze console te benutten. De game wordt een demonstratie van de filosofie van Luminous Productions: om een nooit eerder vertoonde game-ervaring te leveren door de nieuwste technologie met hoogstaande art te combineren.

PROJECT ATHIA verplaatst spelers naar een wereld vol schoonheid en wanhoop, waar ze een spannend, verhaalgedreven, actievol avontuur kunnen beleven, vol verrassende wendingen en woeste gevaren.

PROJECT ATHIA wordt tegelijkertijd ontwikkeld voor PS5 en pc. Ga voor meer informatie over PROJECT ATHIA naar: https://project-athia.com  

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...