Officiële trailer van Mafia: Definitive Edition

Leer Thomas Angelo opnieuw kennen in de “New Beginnings” trailer van Mafia: Definitive Edition, de van de grond af aan opnieuw opgebouwde remake van de klassieke crime drama

Welkom terug in Lost Heaven. De eerste verhalende trailer van Mafia: Definitive Edition – “New Beginnings” – is hier en laat nieuwkomers kennismaken met de protagonist Thomas Angelo. Daarnaast geeft het de langdurige fans een eerste cinematische impressie van hoe Mafia: Definitive Edition het verhaal opnieuw vertelt. De “New Beginnings” trailer debuteerde als onderdeel van de PC Gaming Show, waar Hangar 13-president en CCO Haden Blackman vertelde wat ons in de Mafia: Definitive Edition te wachten staat.

Mafia: Definitive Edition komt uit op 28 augustus, en is een uitgebreide en compleet van de grond af aan opnieuw opgebouwde remake van de originele Mafia. De remake bevat een volledig geüpdated script vol rijke dialogen, uitgebreidere achtergrondverhalen en aanvullende cutscenes; compleet nieuwe gameplay sequences en features; dezelfde top-game engine die voor Mafia III’s best-in-class cinematics heeft gezorgd; en andere verbeteringen. Het is de Mafia die de gamers zich herinneren, maar dan nog veel beter.

Mafia: Definitive Edition is onderdeel van de Mafia: Trilogy, die bestaat uit:

  • Mafia: Definitive Edition – De van de grond af aan opnieuw opgebouwde remake van de klassieker;
  • Mafia II: Definitive Edition – De Ultra-HD remaster van de fan-favorite;
  • Mafia III: Definitive Edition – De herintroductie van het award-winnende, verhalende meesterwerk.  

Degenen die Mafia: Trilogy aanschaffen vóór 28 augustus hebben onmiddellijk toegang tot  Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definitive Edition voor PlayStation 4, Xbox One en Steam. Daarnaast kunnen zij Mafia: Definitive Edition downloaden zodra deze beschikbaar komt op 28 augustus. Mafia: Definitive EditionMafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definition Edition zijn ook apart aan te schaffen.
 
Voor meer informatie over Mafia: Definitive Edition’s features en content, en over de gehele Mafia: Trilogy, kun je een bezoekje brengen aan MafiaGame.com.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...