Star Wars™: Squadrons aangekondigd


EA Motive studios en Lucasfilm hebben vandaag Star Wars™: Squadrons aangekondigd. Star Wars™: Squadrons is een first person, dogfight game die zich afspeelt in de Star Wars galaxy. In de game zal je het kunnen opnemen in 5 vs 5 dogfights of monumentale vloot veldslagen beleven in een origineel verhaal dat plaatsvindt gedurende de laatste dagen van “the Galactic Empire”.

De game komt uit op 2 oktober 2020 en zal speelbaar zijn op Playstation 4, Xbox One en PC. Er is ook VR ondersteuning voorzien voor op de Playstation 4 en op PC.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...