Mr. DRILLER DrillLand nu beschikbaar

Mr. DRILLER DrillLand markeert het debuut van de serie op de Nintendo Switch en is een actiepuzzelspel dat spelers uitdaagt om zich een weg naar de onderkant van het scherm te banen door kleurrijke blokken in het speelveld te vernietigen en combo’s te creëren met een kleurrijke kettingreactie, terwijl je vijanden de hele tijd probeert te vermijden. Deze nieuwe release bevat verbeterde graphics, gameplay en HD-cutscenes

Mr. DRILLER keert terug in Mr. DRILLER DrillLand om spelers uit te nodigen in een geheim pretpark dat bekendstaat als Drill Land, 500 meter onder de grond. Spelers kunnen de vijf attracties in Drill Land verkennen en veroveren, elk met hun eigen set unieke spelregels en doelstellingen. Mr. DRILLER DrillLand beschikt ook over competitieve multiplayer-modi waarin maximaal vier spelers naar de finish kunnen racen of het tegen elkaar kunnen opnemen in Drill Land op één console. Een “Casual Mode” is ook beschikbaar voor spelers die Drill Land aan een rustig tempo willen spelen en willen genieten van een rustige dag in het park.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...