eTour de France vindt plaats in Pro Cycling Manager 2020

De Tour de France 2020 zal eind juni alsnog worden gereden… maar dit keer in Pro Cycling Manager!  NACON en Cyanide, met ondersteuning van ASOkondigen met plezier de eTour de France aan, een online-evenement waarin 10 esports-teams het tegen elkaar opnemen in Pro Cycling Manager 2020 om te bepalen wie zich de beste virtuele wielrenner mag noemen.

Elk team wordt vertegenwoordigd door een maker van Pro Cycling Manager 2020-content. De 10 deelnemende teams dragen allemaal de officiële kleuren van hun teams, inclusief Exalty, Warthox, Fragbox en FC Nantes eSport. Daarnaast zullen beroemdheden uit de wielrenwereld en Pro Cycling Manager-experts tijdens de races live commentaar geven en analyses maken.

De eTour de France vindt plaats van 28 juni tot 10 juli 2020.
Bekijk het gedetailleerde wedstrijdschema op de officiële Twitter en Facebook-pagina’s van Pro Cycling Manager.

In de uitgebreide Career-mode van Pro Cycling Manager 2020 stappen spelers in de schoenen van een manager. Na het kiezen van een ploeg moeten spelers zorgdragen voor de training van hun wielrenners, races plannen, investeren in beter materiaal, nieuwe talenten rekruteren, moraal hooghouden, en contracten met nieuwe sponsors tekenen voor een groter budget en betere race-resultaten tegen computergestuurde tegenstanders. Het dashboard is verbeterd voor een beter overzicht, terwijl je voor het eerst wordt bijgestaan door een assistent-manager die je helpt het raceschema te plannen. Spelers kunnen in Pro Cycling Manager 2020 deelnemen aan meer dan 230 races en 650 etappes.

Pro Cycling Manager 2020 is nu verkrijgbaar voor pc.
Tour de France 2020 is verkrijgbaar voor PlayStation®4 en Xbox One. De pc-versie verschijnt in augustus.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...