Haal alles uit de krachtigste console ooit met games die zijn geoptimaliseerd voor Xbox Series X

Vandaag heeft Xbox meer bekendgemaakt over de optimalisatie van games voor Xbox Series X en de diverse functies en technologische innovaties oor het ontwikkelen van Xbox Series X-games.

Games die zijn geoptimaliseerd voor Xbox Series X maken maximaal gebruik van het vermogen van Xbox Series X. De ontwikkelaars hebben de beschikking over een ongekende kracht en snelheid, kunnen functies afstemmen op specifieke titels en creëren zo precies de ervaringen die ze voor ogen hebben. Deze games zijn dus speciaal ontwikkeld voor Xbox Series X of zijn volledig aangepast om de unieke mogelijkheden van onze krachtigste console ooit optimaal te benutten.

Games met de badge ‘Geoptimaliseerd voor Xbox Series X’ hebben nauwelijks laadtijden dankzij de Xbox Velocity-architectuur, zien er mooier uit en profiteren van hardware-acceleratie met DirectX Raytracing. Daarbij zorgt onze eigen geavanceerde GPU voor stabielere en vaak hogere framerates tot 120 fps.

Lees hier het bericht op Xbox Wire voor meer informatie.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...