Nieuwe Games with Gold, Xbox Game Pass en meer voor juli 2020

Nieuwe Games with Gold maand juli
Maak je klaar om in juli te genieten van geweldige Games with Gold! Onderstaande games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma:
 
WRC 8 FIA World Rally Championship – Te downloaden van 1 tot 31 juli op Xbox One
Speel de meest complete en authentieke WRC-simulatie tot nu toe. Door het dynamische en realistische weersysteem kunnen etappes in de zon, regen of sneeuw worden verreden. Een goede voorbereiding is dan ook van vitaal belang. WRC 8 is de meest uitgebreide offroad-racegame ooit, met vijftig teams, veertien rally’s en meer dan honderd etappes.

Dunk Lords – Te downloaden van 16 juli tot 15 augustus op Xbox One
Je kunt aardig ballen, maar kun je ook vechten? Ontdek het in deze fantastische combinatie van 2v2-basketbal en beat ‘em up. Kies uit twintig stoere basketballers met allemaal hun eigen speciale aanvallen en waanzinnige vaardigheden, en ga de strijd aan op vijftien unieke velden. Speel spectaculaire potjes met vier vrienden of leid je jonge ster Slice naar de top in Story Mode. Mis deze nieuwe Xbox-titel niet!
 
Saints Row 2 – Te downloaden tussen 1 en 15 juli op Xbox One en Xbox 360
In het tweede deel van deze explosieve en hilarische serie verken je een gigantische open wereld. De 3rd Street Saints proberen te land, ter zee en in de lucht hun stad te heroveren. Met je volledig aan te passen personages neem je wraak in meer dan veertig verhaalmissies en talrijke bonusmissies. Zo zet je de Saints weer op de troon als de rechtmatige koningen van Stilwater.

Juju – Te downloaden tussen 16 en 31 juli op Xbox One en Xbox 360
Spring naar grote hoogten in dit nieuwe avontuur! Onderneem een gevaarlijke en mystieke reis met de sjamaan-panda Juju. Samen met de hagedis Peya redt hij zijn vader en bevrijdt hij de wereld van een eeuwenoude kwade macht. Stuiter, ren, zing en vecht tegen enorme bazen in deze prachtig geanimeerde en onderhoudende platformgame.

Binnenkort beschikbaar bij Xbox Game Pass voor PC en console ObservationNight CallStreets of Rogue en meer

Night Call (console, ID@Xbox) – 24 juni: Als taxichauffeur met nachtdienst in Parijs ben je – afhankelijk van je passagier – een vriend, vertrouweling, raadgever of voyeur. In elk geval krijg je mensen gemakkelijk aan het praten. En dat komt goed uit, want een corrupte rechercheur wil je een reeks moorden in de schoenen schuiven. Aan jou de taak om je onschuld te bewijzen. Pik passagiers op, luister naar hun verhalen en verzamel aanwijzingen om drie unieke misdaden te ontrafelen.

Observation (console en PC, ID@Xbox) – 25 juni: In deze sf-thriller ontdek je wat er is gebeurd met dr. Emma Fisher en haar team. Dat doe je door de ‘ogen’ van de S.A.M., de kunstmatige intelligentie van het station. Gebruik controlesystemen, camera’s en andere hulpmiddelen om samen met Emma te ontdekken wat er aan de hand is met het station, het verdwenen team en S.A.M. zelf.

Streets of Rogue (console, ID@Xbox) – 25 juni: Een heerlijk anarchistische rogue-lite waarin je vrij bent om je eigen keuzes te maken. De game is geïnspireerd door de razendsnelle top-down rogue-lites en voegt daar de vrijheid en experimentele gameplay-elementen van sims en RPG’s aan toe. Het decor is dit keer geen kerker, maar een echt functionerende, procedureel gegenereerde stad. Hier worden de bewoners tijdens hun dagelijkse activiteiten aangestuurd door complexe kunstmatige intelligentie.

The Messenger (console, ID@Xbox) – 25 juni: Al beschikbaar voor pc en nu ook voor console! Wanneer een demonenleger zijn dorp aanvalt, moet een jonge ninja overleven in een vervloekte wereld om een perkamentrol te bezorgen. Deze is van cruciaal belang voor het voortbestaan van zijn clan. Wat begint als een klassieke actieplatformer mondt al snel uit in een omvangrijke tijdreis vol spanning, verrassingen en humor.

DLC en update
Minecraft Nether-update is nu beschikbaar

Maak kennis met de duistere kant van Minecraft. De nieuwe omgevingen, mobs en blokken maken de toch al zo verhitte dimensie nog vuriger. Ontdek netherite, een materiaal dat nog sterker is dan diamant. Pas wel op voor de Piglins, want deze handelaren zijn behoorlijk vechtlustig. Blijf ook uit de buurt van de Hoglins, behalve als je op ze jaagt. Verken de Nether Wastes, Souls and Valleys, het Crimson Forest en het Warped Forest. Maar vergeet niet om een Respawn Anchor te maken. Dat kan nog van pas komen…
 
Ga voor meer info naar Xbox Wire.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...