Gloednieuwe trailer voor Cyberpunk 2077 onthuld!

CD PROJEKT RED heeft een nieuwe trailer voor ​Cyberpunk 2077​ onthuld, de langverwachte open-wereld, action-adventure RPG.

De trailer bevat nieuwe beelden waarin de wereld, personages, het verhaal en actie uit Cyberpunk 2077 aan bod komen. Het geeft spelers een nieuwe kijk op de donkere toekomst die hen te wachten staat in Night City en het begin van de carrière van V, waarvan ambitieuze cyber-enhanced spelers later dit jaar in de huid zullen kruipen.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 19 november 2020 voor pc, Xbox One en PlayStation 4, en later dit jaar ook op Google Stadia. De game zal ook speelbaar zijn op Xbox Series X- en PlayStation 5-consoles van zodra beschikbaar. Xbox One- en PlayStation 4-spelers zullen later toegang krijgen tot een gratis ‘next-gen’ upgrade voor Cyberpunk 2077​.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...