Tennis World Tour 2: eerste gameplayvideo

NACON en Big Ant Studios onthullen met plezier de eerste gameplayvideo van hun nieuwe gezamenlijke project: Tennis World Tour 2. Deze game verschijnt in september voor PS4, Xbox One, Nintendo Switch™ en pc.

Na een eerste succesvolle samenwerking met Big Ant voor de ontwikkeling van AO Tennis 2, is NACON verheugd om de samenwerking voort te zetten: “Big Ant is gespecialiseerd in sportsimulaties en deelt onze visie voor wat we tennisfans willen bieden met de Tennis World Tour-franchise. Het is dan ook met veel plezier dat we deze samenwerking voortzetten en ons voordeel doen met de expertise van deze gepassioneerde en getalenteerde ontwikkelaars,” aldus Benoît Clerc, hoofd publishing bij NACON.

Tennis World Tour 2 is een realistische tennisgame die fans laat genieten van alle unieke kenmerken en competitieve elementen van de sport. Met behulp van feedback uit een community van zo’n 700.000 enthousiaste gamers, zijn vele aspecten van de game helemaal opnieuw ontworpen. Zo kent dit deel bijvoorbeeld snellere gameplay om de vaardigheden en zenuwen van spelers nog zwaarder op de proef te stellen. Ook zijn er meer animaties toegevoegd om de game vloeiender en realistischer te maken.

Big Ant studio wilde voor dit nieuwe deel ook meer gevarieerde content aanbieden. Daarom is de game uitgebreid met dubbeltennis en een nieuwe competitie die tennisspelers bekend zal voorkomen: Tie Break Tens. Deze mode bestaat uit korte wedstrijden waarin de speler die als eerste 10 punten scoort heeft gewonnen, ideaal voor spelers die houden van snelle, intense potjes tennis.
 

Tennis World Tour 2 biedt een zeer uitgebreide ervaring: 

  • Veelgevraagde nieuwe functies: de mogelijkheid om dubbelwedstrijden te spelen met maximaal 4 spelers tegelijk, zowel lokaal als online, een verbeterd serveersysteem en een nieuw shot timing-mechanic.
  • Diverse, officiële stadions, waaronder de Manuel Santana-baan in Madrid en de OWL Arena in Halle
  • Een gloednieuwe wedstrijdvorm: Tie Break Tens
  • 38 tennissterren: de grootste namen zijn dit jaar allemaal present, inclusief Rafael Nadal, Roger Federer en Ashleigh Barty
  • Verschillende game-modes: Career, Quick Match, Online, Tournament, Ranked Match en Tie Break Tens – er is een spelvariant voor elke smaak. 

Met realistischere gameplay en de kans om met de grootste tennissterren te spelen in wereldberoemde competities is de simulatie Tennis World Tour 2 is gemaakt om zowel tennisfans als veeleisende gamers te bekoren. De game verschijnt in september 2020 voor pc en consoles.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...