Assassin’s Creed Valhalla toont gloednieuwe gameplay

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 17 november 2020 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Tevens is de game verkrijgbaar voor Xbox Series X en PlayStation 5 bij de lancering van deze consoles. Spelers die Assassin’s Creed Valhalla op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5. Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice.

In de gloednieuwe gameplay trailer van Assassin’s Creed Valhalla krijgen spelers tal van nieuwigheden te zien, waaronder een nieuw vechtsysteem, raiding, assaults en open wereld activiteiten. De raids zitten boordevol actie en de game is bruter dan ooit tevoren, waarbij spelers gebruikmaken van een nieuw vechtsysteem waarmee je vijanden kan beuken, ontdoen van hun ledematen en onthoofden. Eivor is in staat om bijlen, zwaarden en zelfs schilden te gebruiken tegen de meest uiteenlopende soorten vijanden. Tevens keert de Hidden Blade terug, die spelers in staat stelt om vijanden met dodelijke precisie neer te halen. In de gehele wereld komen spelers uitdagingen tegen, waaronder unieke en verrassende personages met onvergetelijke verhalen en een verscheidenheid aan adembenemende landschappen. Spelers hebben eveneens toegang tot tal van aanpassingsopties om haar, tatoeages, oorlogsverf, wapens en uitrusting te wijzigen, naast de mogelijkheid om op elk moment te wisselen tussen de mannelijke of vrouwelijke Eivor. Politieke allianties, gevechtsbeslissingen en dialoogkeuzes beïnvloeden de wereld van Assassin’s Creed Valhalla, waardoor spelers weloverwogen keuzes moeten maken om hun clan en toekomst te beschermen.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...