Microsoft Flight Simulator lanceert op 18 augustus

Xbox Game Studios en Asobo Studio zijn verheugd om aan te kondigen dat Microsoft Flight Simulator op 18 augustus wordt gelanceerd. En je kunt vanaf vandaag de game op Windows 10* pre-orderen of vooraf installeren met Xbox Game Pass voor pc (bèta).

Ontdek dit alles en meer met één van de drie edities van Microsoft Flight Simulator.

  • Microsoft Flight Simulator Standard Edition: bevat 20 zeer gedetailleerde vliegtuigen met unieke vluchtmodellen en 30 handgemaakte luchthavens. De Standard Edition is beschikbaar met Xbox Game Pass voor pc (bèta).
  • Microsoft Flight Simulator Deluxe Edition: bevat alles van de standaardeditie van Microsoft Flight Simulator plus 5 extra zeer nauwkeurige vliegtuigen met unieke vluchtmodellen en 5 extra handgemaakte internationale luchthavens.
  • Microsoft Flight Simulator Premium Deluxe Edition: bevat alles van Microsoft Flight Simulator Standard Edition plus 10 extra zeer nauwkeurige vliegtuigen met unieke vluchtmodellen en 10 extra handgemaakte internationale luchthavens.
Jouw vloot van vliegtuigen en gedetailleerde luchthavens van welke editie je ook kiest, ze zijn allemaal beschikbaar op dag van lancering, evenals toegang tot de voortdurende content updates die continue zullen evolueren en het flight simulation platform zullen uitbreiden.

Ga voor meer informatie naar Xbox Wire.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...