Claim Watch Dogs 2 gratis

Tijdens de Ubisoft Forward Livestream kon je Watch Dogs 2 gratis claimen via Twitch of de Uplay client.

Door het grote aantal kijkers waren er echter storingen op beide kanalen. Hierdoor geeft Ubisoft aan iedereen de kans om Watch Dogs 2 te claimen. Wees er snel bij want het claimen kan maar tot 15/07/2020. Het duurt even alvorens de game in je bibliotheek zal verschijnen.

“We have started rolling out the rewards from Ubisoft Forward to players who were unable claim them, and registered on our site. Rewards will be delivered by the end of the week. You have until 11:59pm PDT on July 15 to register”.

Je kan de game claimen door op deze link te klikken en je in te loggen met je Ubisoft account:

https://register.ubisoft.com/ubisoft-forward-reward/nl-NL

Have fun!

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...