Outriders komt naar Google Stadia

“Journey Into the Unknown”-trailer onthult nieuwe omgevingen en verhaaldetails
SQUARE ENIX maakt met plezier bekend dat het bedrijf samenwerkt met Google om OUTRIDERS™ voor Stadia uit te brengen. OUTRIDERS is de komende RPG-shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter SLEEPING DOGS en JUST CAUSE
 
 
OUTRIDERS is een coöp-RPG-shooter met woeste krachten en intense actie, diepe RPG-mechanics en een meeslepend verhaal dat is gesitueerd in een duistere sci-fi-wereld. Spelers worden een Outrider, een gevallen pionier van een vergeten verleden, herboren met vernietigende krachten. Bepaal je eigen speelstijl, laat je krachten in level stijgen, en verzamel brute guns en gear tijdens een epische reis om te overleven.
 
“Tot mijn genoegen kan ik bekendmaken dat OUTRIDERS voor Google Stadia zal verschijnen,” zei Sebastian Wojchiechowski, CEO en studiohoofd bij People Can Fly. “Eén van de kernconcepten van OUTRIDERS is dat je de game op je eigen manier speelt, met een personage-progressiesysteem dat ongekende creativiteit en flexibiliteit mogelijk maakt. Met de spannende en innovatieve Cloud-technologie van Google Stadia, kun je waar je maar wilt op je eigen manier spelen.”
 
OUTRIDERS verschijnt tegen het einde van 2020 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, de Xbox One en pc. 

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...