Xbox Game Pass Ultimate breidt uit

Vanaf september bevat Xbox Game Pass Ultimate cloud gaming zonder extra kosten, met toegang tot meer dan 100 titels op mobiele devices

Vandaag heeft Phil Spencer, Hoofd van Xbox, een blog gepubliceerd op Xbox Wire waarin wordt aangekondigd dat in september 2020 Xbox Game Pass Ultimate gratis toegang tot cloud gaming zal bieden. Xbox Game Pass Ultimate-leden kunnen als onderdeel van hun lidmaatschap meer dan 100 Xbox Game Pass-titels op hun mobiele device vanuit de cloud spelen.

De blogpost bevat ook een reeks toezeggingen die Xbox aan spelers doet als gaming overgaat naar de volgende generatie. Met de volgende evolutie van gaming-hardware later dit jaar, de opkomst van nieuwe manieren om te spelen, zoals cloud gaming en gaming abonnementsservices, en meer kansen voor gamers om samen te spelen op verschillende platforms, zal de volgende generatie gaming er aanzienlijk anders uitzien dan alle voorgaande.

Lees voor meer informatie over de aankondigingen van vandaag de blogpost.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...