Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy

KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar GUST Studios kondigen met plezier een nieuwe game aan in hun populaire Atelier-franchise: Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy. Deze magische JRPG verschijnt komende winter in Europa voor de Nintendo Switch™, de PlayStation 4 en Steam.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy is een direct vervolg op Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout, een wereldwijde bestseller waar tot op heden al meer dan 420.000 exemplaren van zijn verscheept. In dit nieuwste deel in de Atelier-serie, keert Ryza triomfantelijk terug als hoofdrolspeler, waarmee ze het eerste personage in de franchise is die in twee opeenvolgende titels de heldenrol op zich neemt.

De nieuwe game werd onthuld tijdens de Japanse Nintendo Direct Mini van juli, waarin fans een eerste blik konden werpen op Ryza’s quest. Tijdens de officiële onthulling ging de teasersite van de game ook live. Op 29 juli 2020 worden meer details onthuld en gaat de officiële website live.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...